Použité suroviny receptu Fazolové lusky na zázvoru :
400 g fazolek (čerstvé, mražené nebo sterilované)
| 1 lžička mletého zázvoru
| 1 lžíce worchesteru
| 2 lžíce sladké sojové omáčky
| 1/2 lžičky cukru
| olej
| sůl
| vývar z masa či masoxu
| 4 plátky anglické slaniny
Postup přípravy receptu Fazolové lusky na zázvoru :
Do rozhřáteho oleje a sypeme mletý zázvor, přidáme fazolky a lehce osmahneme. Podlijeme vývarem, přidáme worchester, sojovou omáčku, cukr, podle chuti osolíme a za občasného míchání podusíme do měkka. Fazolové lusky na zázvoru podáváme s vařenými bramborami a zdobíme opečenou slaninou.
TIP. Fazolove lusky chutnaji skvěle i zadělávané ve smetanové omáčce ochucené koprem s troškou octa.
Fotky receptu Fazolové lusky na zázvoru :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!