Vložil: | Aknels |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Fazolový salát s pečenou rybou:
300 g fazolí
| 4-6 porcí čerstvé ryby bez kostí (např. mořského vlka)
| 200 g rajčat
| 1 dl vinného octa
| 1 dl olivového oleje
| 80 g jarní cibulky nebo pórku
| 50 g černých oliv bez pecek
| 50 g rajského protlaku
| olej na smažení
| trocha cukru
| černý a barevný pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Fazolový salát s pečenou rybou:
Uvařené a vychladlé fazole dáme do misky, přidáme jemně nakrájenou cibuli, olivy nakrájené na měsíčky a nadrobno nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme, ocukrujeme, přidáme raský protlak a přilijeme ocet a olej. Salát dobře promícháme a necháme uležet v chladu nejméně 2 hodiny. Rybu osolíme, ochutíme barevným pepřem a opečeme na oleji dokřupava. Uleželý salát mírně ohřejeme na teflonové pánvi a podáváme spolu s opečenou rybou.
Fotky receptu Fazolový salát s pečenou rybou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!