Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
![6.57/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.57/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.57/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.57/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.57/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.57/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.57/10, hlasovalo 7 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![6.57/10, hlasovalo 7 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.57/10, hlasovalo 7 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 7 |
|
|
Použité suroviny receptu Fenyklové bulvy:
několik fenyklových bulev
| kousek másla
| trocha hladké mouky
| plísňový sýr, jogurt, pepř, mléko
Postup přípravy receptu Fenyklové bulvy:
Bulvy překrojíme napůl, ve vroucí vodě uvaříme do poloměkka, vyjmeme a necháme okapat. Z kousku másla a trochy hladké mouky uděláme jíšku, přilijeme mléko a vývar vzniklý při vaření fenyklu. Přisypeme nastrouhaný plísňový sýr, až se rozpustí, přidáme jogurt a pepř. Bulvy naskládáme do pekáčku, polijeme omáčkou a necháme zapéct. Lze podávat teplé i studené s lehkým bílým nebo růžovým vínem.
Fotky receptu Fenyklové bulvy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!