Použité suroviny receptu Fenyklový salát s řeřichou a piniovými oříšky:
šťáva z 1 malého pomeranče
| 3 lžíce olivového oleje
| 1 velká bulva fenyklu, rozpůlená a nakrájená na tenká kolečka
| hrst řeřichy
| 50 g opražených piniových semínek
| sůl a pepř na dochucení
Postup přípravy receptu Fenyklový salát s řeřichou a piniovými oříšky:
1. Ve velké míse promíchejte vidličkou pomerančovou šťávu s olejem. Podle chuti osolte a opepřete, přidejte fenykl a důkladně zamíchejte. Jestli máte čas, nechte deset minut stát.
2. Těsně před podáváním posypte řeřichou i piniovými oříšky a znovu důkladně promíchejte.
Fotky receptu Fenyklový salát s řeřichou a piniovými oříšky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!