Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Francouzský bramborový salát z grilovaných brambor:
32 malých nových brambor, očištěných
| 4 lžíce oleje
| 1/2 hrnku olivového oleje
| 6 lžic červeného vinného octa
| 1 lžíce dijonské hořčice
| 1 lžička sušeného drceného tymiánu
| 1/2 lžičky soli
| 1/4 lžičky pepře
| 1 šalotka, usekaná
| 2 lžíce usekané perželky
| 2 lžíce usekané pažitky
Postup přípravy receptu Francouzský bramborový salát z grilovaných brambor:
Brambory pomažte olejem, napíchejte na kovové špízy, nechte trošku mezery mezi bramborami. Brambory na špízu se propečou rychleji a lépe do hloubky. Grilujte 20 - 25 minut, dokud brambory nejsou uvnitř měkké. Mezitím smíchejte vše ostatní.
Brambory dejte na talíře, nahoře trochu otevřete vidličkou a pokropte dresinkem, aby byly ze všech stran pokryté.
Fotky receptu Francouzský bramborový salát z grilovaných brambor:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!