Použité suroviny receptu Francouzský citronovo-limetkový krém s broskvemi:
3 vejce
| z 1 citronu citrónová kůra
| z 1 limetky limetková kůra
| z 1 citronu citronová šťáva
| z 1 limetky limetková šťáva
| 250 gr tučného vaničkového tvarohu
| 250 gr polotučného vaničkového tvarohu
| 5 lžic moučkového cukru
| 1 vanilkový cukr
| 4 plátky citrónu
| 4 plátky limetky
| 4 1/2 broskví z konzervy
Postup přípravy receptu Francouzský citronovo-limetkový krém s broskvemi:
V misce vyšleháme postupně žloutky s cukrem, vanilkovým cukrem, citronovou a limetkovou šťávou a nastrouhanou citronovou a limetkovou kůrou. Vznikne nadýchaný krém. Poté pomalu zašleháme tvarohy a vymícháme dohladka. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.
Citronovo-limetkový krém servírujeme v miskách na poháry‚ zdobíme kolečken citronu a kolečkem limetky, které nakrojíme a zavěsíme na okraj mističky. Na vrh ozdobíme měsíčky broskví, které poskládáme do květinky. Podáváme vychlazené.
Fotky receptu Francouzský citronovo-limetkový krém s broskvemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!