Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pudink s vlašskými ořechy

fotka Pudink s vlašskými ořechy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Pudink s vlašskými ořechy:

100 g jader vlašských ořechů  | 175 g hnědého cukru  | 175 g změklého másla  | 50 g mascarpone  | 4 lžíce pomerančové šťávy  | 1 špetka soli  | 1 vejce  | 120 g mouky  | dle potřeby: máta na ozdobu

Postup přípravy receptu Pudink s vlašskými ořechy:

1. Ořechy posekáme, polovinu z nich nasypeme do vymazané zapékací formy.
2. V hrnci dusíme asi 2 min. 50 g másla, 50 g cuk­ru, mascarpone, 3 lžíce pomerančové šťávy a sůl. Polovinu směsi přelijeme do formy a potřásáním rozlijeme po stěnách.
3. Zbývající máslo ušleháme do pěny a postup­ně vmícháváme zbylý cukr, vejce, mouku a zbytek pomerančové šťávy. Těsto vložíme i do formy a zakryjeme papírem na pečení. Převážeme kuchyňskou nití.
4. Formu vložíme do vodní lázně a vaříme asi 75 min. Pudink vyklopíme a přelijeme zby­lou horkou omáčkou. Dezert ozdobíme mátou.


Fotky receptu Pudink s vlašskými ořechy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pudink s vlašskými ořechy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !