Použité suroviny receptu Grapefruitový salát s drůbežím masem:
2 větší grapefruity (oloupané, nakrájené na kousky)
| půlka pečeného kuřete
| 200 g sterilovaných žampionů
| 3 lžíce majonézy (na zálivku)
| 1 bílý jogurt
| 1 lžička cukru
| špetka soli a mletého pepře
| pár kapek tabasca
Postup přípravy receptu Grapefruitový salát s drůbežím masem:
Kuře vykostíme, nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme nakrájený grapefruit, žampióny, přelijeme zálivkou a důkladně promícháme. Salát podáváme dobře vychlazený. Zálivka: jogurt smícháme s majonézou, ochutíme cukrem, solí, pepřem a tabascem.
Fotky receptu Grapefruitový salát s drůbežím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!