Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaná podkova z lososa s brusinkovo-hořčicovým máslem

Grilovaná podkova z lososa s brusinkovo-hořčicovým máslem
16. 06. 2009 Grilování +++++-____
Příprava receptu Grilovaná podkova z lososa s brusinkovo-hořčicovým máslem: Máslo smíchejte s hořčicí a pomerančovou kůrou. Trochu osolte, opepřete a vmíchejte najemno nasekané Cranberries, americké brusinky. Máslo nechte vychladnout. Podkovy z lososa potřete olejem. Griluj ... …více»

Paprikový předkrm s Cranberries

Paprikový předkrm s Cranberries
16. 06. 2009 Grilování ++-_______
Příprava receptu Paprikový předkrm s Cranberries: Paprikové lusky rozčtvrťte, vyčistěte, opláchněte a potřete olejem. Na grilu s dřevěným uhlím (nebo na grilovací pánvi) grilujte 2 – 3 minuty. Opláchněte citrón, nastrouhejte kůru a vymačkejte šťávu. ... …více»

Kuře s česnekem a oreganem

Kuře s česnekem a oreganem
12. 06. 2009 Grilování +++++-____
Příprava receptu Kuře s česnekem a oreganem: Kuře omyjeme a osušíme. Česnek prolisujeme se solí, přidáme drcené oregano a promícháme s olejem. Vzniklou směsí kuře důkladně potřeme zvenku i zevnitř a neháme chvíli uležet. Potom kuře napíchnem ... …více»

Grilované tuňákové špízy

Grilované tuňákové špízy
12. 06. 2009 Grilování ++++-_____
Příprava receptu Grilované tuňákové špízy: Tuňáka pořežeme na kousky a napichujeme střídavě s kousky jarní cibulky a částí rajčátek na 4 jehly, ochutíme solí, drceným pepřem a pokapeme citrónovou šťávou. Takto připravené špízy potřeme olivovým ... …více»

Babicovy dobroty - Hovězí bifteky

Babicovy dobroty - Hovězí bifteky
10. 06. 2009 Grilování +++++++___
Příprava receptu Babicovy dobroty - Hovězí bifteky: Hovězí steaky vložíme na gril, po sedmi až devíti minutách otočíme, okořeníme drceným pepřem a pečeme zhruba dalších sedm minut. Průběžně potíráme a solíme na konec. Po vyjmutí z grilu necháme maso pě ... …více»
 

Babicovy dobroty - Špikovaná kuřecí prsíčka

Babicovy dobroty - Špikovaná kuřecí prsíčka
10. 06. 2009 Grilování ++++++++++
Příprava receptu Babicovy dobroty - Špikovaná kuřecí prsíčka: Kuřecí prsíčka prošpikujeme slaninou, rozřízneme na půl a napíchneme na citrónovou trávu. Kořeníme špetkou kari. Během grilování potíráme a solíme až na konec. Zdroj: …více»

Babicovy dobroty - Směs na potírání

Babicovy dobroty - Směs na potírání
10. 06. 2009 Grilování +++++_____
Příprava receptu Babicovy dobroty - Směs na potírání: Z olivového oleje, limetek a čerstvého tymiánu si připravíme směs na potírání. Potíráme neodrhnutou rozmarýnovou větvičkou. Směs se hodí na všechny druhy masa. ... ... …více»

Babicovy dobroty - Grilované kotlety

Babicovy dobroty - Grilované kotlety
10. 06. 2009 Grilování ++++++____
Příprava receptu Babicovy dobroty - Grilované kotlety: Do nádoby nalijeme slunečnicový olej, vložíme maso, přidáme kolečka cibule, osmánskou směs a osolíme. Stejným způsobem dáváme další vrstvu. Necháme nejméně 1 den odležet, poté grilujeme. Zdroj: &l ... …více»

Grilovaný mořský vlk, pistáciová pasta s olivovým olejem, spagettini s bazalkovým pestem

Grilovaný mořský vlk, pistáciová pasta s olivovým olejem, spagettini s bazalkovým pestem
9. 06. 2009 Grilování +++++++++_
Příprava receptu Grilovaný mořský vlk, pistáciová pasta s olivovým olejem, spagettini s bazalkovým pestem: Mořského vlka vykostíme a lehce osolíme. Pak velice zprudka opečeme na olivovém oleji a hned podáváme. Pistácie rozmixujeme s olivovým olejem, medem a vytvoříme pastu. Uvaříme těstoviny a smícháme s ... …více»

Grilované mušle svatého Jakuba s chřestovou emulzí, pomerančovým máslem a pomerančovou pěnou

Grilované mušle svatého Jakuba s chřestovou emulzí, pomerančovým máslem a pomerančovou pěnou
9. 06. 2009 Grilování +++++++___
Příprava receptu Grilované mušle svatého Jakuba s chřestovou emulzí, pomerančovým máslem a pomerančovou pěnou : Chřestová Emulze: Chřest opláchneme a nakrájíme na menší špalíky. Vložíme do hrnce, zalijeme mlékem, přidáme máslo, osolíme a vaříme, až chřest změkne. Přidáme X-G emulzi. Poté vše šleháme v mixeru ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !