![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 06. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované svíčkové řezy s petrželkovým máslem: Z odblaněné svíčkové nakrájíme osm tenkých řezů, jemně je naklepeme, osolíme, potřeme olejem a vložíme na mřížku grilu. Opékáme deset minut, potom je obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme dalších ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí ražniči s játry: Maso a játra nakrájíme na kostky. Grilovací koření, olej a posekaný tymian smícháme, vylijeme na maso a 30 minut necháme marinovat. Cibuli rozkrojíme na čtvrtky a pak rozebereme na lupínky. Žampiony n ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangasius a la Pavlína: Do mísy vložíme olej, hořčici, sůl, pepř a pořádně rozmícháme. Vymačkáme citron a vmícháme do marinády. Pangasia vložíme do marinády a necháme odležet nejlépe 2 až 3 hodiny pak grilujeme. ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaná zelenina s vitamínovou omáčkou: Žampiony, papriku a cibuli nakrájíme na kusy, potřeme olejem a posypeme kořením. Zeleninu uložíme na gril a ze všech stran opečeme.
Žloutky z uvařených vajec rozetřeme s citronovou šťávou a smetanou. ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ražniči z mletého masa: Maso osolíme, opepříme a dobře promícháme s rozšlehaným vejcem. Papriku nakrájíme na kostky a cibuli na kolečka. Ze směsi tvoříme kuličky o průměru 3 cm a střídavě je napícháváme s paprikou a cibulí n ... …více»
|
![]() |
28. 05. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízová bašta: Maso pokrájíme na kostičky. Špek pokrájíme na tenké plátky, papriku, žampiony a cibuli na širší proužky. Jednotlivé kousky masa a zeleniny postupně napichujeme na jehlu. Pak špízy posypeme grilovacím ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový špíz na grilu: Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Na rozehřátém másle ji podusíme. Maso nakrájíme na stejně velké kousky. Okurky a feferonky nakrájíme na tenká kolečka. Maso a zeleninu střídavě napichujeme na š ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí ostrý špíz: Maso nakrájíme na kousky a vložíme do mísy. Smícháme rajský protlak, med, worcester a rozmarýn. Přidáme ke kuřeti a kousky masa ve směsi obalíme. Na jehly střídavě napichujeme kousky masa a celé rajčá ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované žampiony: Žampiony očistíme, rozpůlíme a potřeme marinádou z oleje, pepře, hořčice, grilovacího koření, sojové omáčky a soli. Grilujeme na grilu z obou stran do zlatova.
... ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2009 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medová žebírka grilovaná: Žebírka rozporcujeme, dáme do pekáče a zalijeme směsí z piva, citronové šťávy, medu, soli a koření. Necháme v chladu marinovat alespoň 24 hodin (žebírka nejméně jednou obrátíme). Pomalu grilujeme nebo ... …více»
|