Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.12. 2025
Dnes má svátek Mikuláš a pozor na čerty!
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karibská kuřecí prsíčka

Karibská kuřecí prsíčka
8. 09. 2008 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Karibská kuřecí prsíčka: Všechny ingredience smícháme a necháme v nich kuřecí prsíčka marinovat alespoň tři hodiny. Grilujeme přibližně po dobu 10 minut. ... ... …více»

Grilované kuřecí řízky s tymiánem

Grilované kuřecí řízky s tymiánem
8. 09. 2008 Grilování ++++-_____
Příprava receptu Grilované kuřecí řízky s tymiánem: Kuřecí řízky odblaníme a opláchneme. Česnek utřeme, přidáme sůl a promícháme s olivovým olejem, tymiánem, bazalkou, sójovou omáčkou a citrónovou šťávou. Maso naložíme do takto připravené marinády a ne ... …více»

Sladká marináda z meruňkového džemu

Sladká marináda z meruňkového džemu
8. 09. 2008 Grilování ++++++____
Příprava receptu Sladká marináda z meruňkového džemu: Marinádu připravíme tradičním postupem – promícháme všechny ingredience. Hodí se hlavně na marinování jehněčích kotlet, krevet nebo kuřecích křidélek. Maso je třeba opéci rychle a zprudka, aby se p ... …více»

Marináda na grilování z Indonésie

Marináda na grilování z Indonésie
8. 09. 2008 Grilování ++++-_____
Příprava receptu Marináda na grilování z Indonésie: Připravené množství marinády stačí přibližně na necelé 2 kg kousků kuřete. Ingredience smícháme a přidáme kuřecí maso. Důkladně promícháme a necháme marinovat při pokojové teplotě asi 4 hodiny. ... . ... …více»

Pstruh na grilu s bylinkovým máslem

Pstruh na grilu s bylinkovým máslem
7. 09. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Pstruh na grilu s bylinkovým máslem: Nejprve musíme změklé máslo smíchat s bylinkami, které před tím jemně nasekáme na kousíčky, pak přidáme feferonku, hořčici, vegetu, worcesterovou omáčku, a citrón a necháme ztuhnout v lednici. Pak si ... …více»
 

Bleskové grilované banány

Bleskové grilované banány
6. 09. 2008 Grilování +++++-____
Příprava receptu Bleskové grilované banány: Banány omyjeme, neoloupané položíme na mřížku grilu a pečeme 12-15 minut při střední teplotě (150 °C). Poté oloupáme, nakrájíme na šikmé plátky a podáváme jako přílohu k jemným grilovaným masům. ... ... …více»

Špízy z mletého masa na grilu

Špízy z mletého masa na grilu
6. 09. 2008 Grilování +++-______
Příprava receptu Špízy z mletého masa na grilu: Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno a zamícháme vše k mletému masu. Pak maso osolíme, opepříme dáme trochu papriky a kmínu a majoránky a vše dobře promícháme. Z masové směsi oddělíme kousek ... …více»

Kuřecí jehly na grilu

Kuřecí jehly na grilu
5. 09. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Kuřecí jehly na grilu: Sójovou a chilli omáčku, víno a cukr slijeme dohromady a necháme přejít varem. Přelijeme do mísy a necháme vychladnout. Do marinády přidáme zázvor a olej. Kuřecí stehna nakrájíme na kousky, které nalo ... …více»

Grilovaná zelenina s medovou omáčkou

Grilovaná zelenina s medovou omáčkou
5. 09. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Grilovaná zelenina s medovou omáčkou: Nejdřív si připravíme medovou omáčku: Do kastrůlku nalijeme vývar, sojovou omáčku, ocet, olej a společně svaříme. Pak omáčku zahustíme škrobem, který rozmícháme v malém množství vody. Potom ji krátce ... …více»

Grilovaný sleď s rajčaty

Grilovaný sleď s rajčaty
5. 09. 2008 Grilování ++++______
Příprava receptu Grilovaný sleď s rajčaty: Rozlož rybu a polož ji kůží nahoru. Přejeď několikrát palcem po hřbetě a tlač přitom na páteř. Potom rybu otoč a vyjmi páteř i s žebry. Filety polož na rošt kůží dolů, polož na ně malé kousky másla . ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !