Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karibská kuřecí prsíčka

Karibská kuřecí prsíčka
8. 09. 2008 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Karibská kuřecí prsíčka: Všechny ingredience smícháme a necháme v nich kuřecí prsíčka marinovat alespoň tři hodiny. Grilujeme přibližně po dobu 10 minut. ... ... …více»

Grilované kuřecí řízky s tymiánem

Grilované kuřecí řízky s tymiánem
8. 09. 2008 Grilování ++++-_____
Příprava receptu Grilované kuřecí řízky s tymiánem: Kuřecí řízky odblaníme a opláchneme. Česnek utřeme, přidáme sůl a promícháme s olivovým olejem, tymiánem, bazalkou, sójovou omáčkou a citrónovou šťávou. Maso naložíme do takto připravené marinády a ne ... …více»

Sladká marináda z meruňkového džemu

Sladká marináda z meruňkového džemu
8. 09. 2008 Grilování ++++++____
Příprava receptu Sladká marináda z meruňkového džemu: Marinádu připravíme tradičním postupem – promícháme všechny ingredience. Hodí se hlavně na marinování jehněčích kotlet, krevet nebo kuřecích křidélek. Maso je třeba opéci rychle a zprudka, aby se p ... …více»

Marináda na grilování z Indonésie

Marináda na grilování z Indonésie
8. 09. 2008 Grilování ++++-_____
Příprava receptu Marináda na grilování z Indonésie: Připravené množství marinády stačí přibližně na necelé 2 kg kousků kuřete. Ingredience smícháme a přidáme kuřecí maso. Důkladně promícháme a necháme marinovat při pokojové teplotě asi 4 hodiny. ... . ... …více»

Pstruh na grilu s bylinkovým máslem

Pstruh na grilu s bylinkovým máslem
7. 09. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Pstruh na grilu s bylinkovým máslem: Nejprve musíme změklé máslo smíchat s bylinkami, které před tím jemně nasekáme na kousíčky, pak přidáme feferonku, hořčici, vegetu, worcesterovou omáčku, a citrón a necháme ztuhnout v lednici. Pak si ... …více»
 

Bleskové grilované banány

Bleskové grilované banány
6. 09. 2008 Grilování +++++-____
Příprava receptu Bleskové grilované banány: Banány omyjeme, neoloupané položíme na mřížku grilu a pečeme 12-15 minut při střední teplotě (150 °C). Poté oloupáme, nakrájíme na šikmé plátky a podáváme jako přílohu k jemným grilovaným masům. ... ... …více»

Špízy z mletého masa na grilu

Špízy z mletého masa na grilu
6. 09. 2008 Grilování +++-______
Příprava receptu Špízy z mletého masa na grilu: Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno a zamícháme vše k mletému masu. Pak maso osolíme, opepříme dáme trochu papriky a kmínu a majoránky a vše dobře promícháme. Z masové směsi oddělíme kousek ... …více»

Kuřecí jehly na grilu

Kuřecí jehly na grilu
5. 09. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Kuřecí jehly na grilu: Sójovou a chilli omáčku, víno a cukr slijeme dohromady a necháme přejít varem. Přelijeme do mísy a necháme vychladnout. Do marinády přidáme zázvor a olej. Kuřecí stehna nakrájíme na kousky, které nalo ... …více»

Grilovaná zelenina s medovou omáčkou

Grilovaná zelenina s medovou omáčkou
5. 09. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Grilovaná zelenina s medovou omáčkou: Nejdřív si připravíme medovou omáčku: Do kastrůlku nalijeme vývar, sojovou omáčku, ocet, olej a společně svaříme. Pak omáčku zahustíme škrobem, který rozmícháme v malém množství vody. Potom ji krátce ... …více»

Grilovaný sleď s rajčaty

Grilovaný sleď s rajčaty
5. 09. 2008 Grilování ++++______
Příprava receptu Grilovaný sleď s rajčaty: Rozlož rybu a polož ji kůží nahoru. Přejeď několikrát palcem po hřbetě a tlač přitom na páteř. Potom rybu otoč a vyjmi páteř i s žebry. Filety polož na rošt kůží dolů, polož na ně malé kousky másla . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !