Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.03. 2025
Dnes má svátek Kazimir
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlíva ústřičná jako řízek

fotka Hlíva ústřičná jako řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hlíva ústřičná jako řízek:

600 g čerstvé hlívy  | 1/2 l vývaru  | 2 ks starší žemle  | 3/8 l mléka  | 30 g másla  | 20 g cibule  | 1 ks vejce  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  majoránka  |  pepř  | na smažení olej

Postup přípravy receptu Hlíva ústřičná jako řízek:

600 g čerstvé hlívy ústřičné očistíme, opláchneme a v 1/2 l zeleninového nebo masového vývaru asi 20 minut povaříme. Potom scedíme a necháme okapat. Polovinu veky nebo 2 starší žemle rozkrájíme na větší kusy, zalijeme 3/8 l mléka a necháme nasáknou. Na 30 g másla osmahneme 20 g drobně krájené cibule, přidáme okapané houby, které jsme předem umleli na masovém strojku s vymačkanými žemlemi, 1 vejce, 2 stroužky česneku utřeného se solí, trochu majoránky a mletého pepře. Dobře prohněteme, podle potřeby zahustíme strouhanou houskou a tvoříme ne příliš silné řízky, které obalíme ve vejcích a strouhance a potom na oleji do zlatova usmažíme po obou stranách.


Fotky receptu Hlíva ústřičná jako řízek:

Hlíva ústřičná jako řízek
Fotky vložil: Vlamape 
Hodnocení receptu Hlíva ústřičná jako řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !