Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlívové rizoto

fotka Hlívové rizoto
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Hlívové rizoto:

1 hrnek dlouhozrnné rýže  | 250 g hlívy  | 2 větší mrkve  | 1 cibule  | 1 jarní cibulka  |  olej  |  sůl  |  pepř  |  sójová omáčka

Postup přípravy receptu Hlívové rizoto:

Nejdříve uvaříme rýži. V sítku ji propláchneme nejdříve studenou vodou a poté spaříme. Vhodíme do dvou hrnků vařící osolené vody, plamen stáhneme a na mírném ohni necháme 20 minut podusit. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Po zesklovatění k ní přidáme nasekanou jarní cibulku a na proužky nakrájenou mrkev. Po podušení přidáme hlívu (rovněž drobně nakrájenou), osolíme a dusíme do změknutí. Na závěr přidáme uvařenou rýži a dochutíme sójovou omáčkou.


Fotky receptu Hlívové rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hlívové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles