Použité suroviny receptu Holandské sýrové karbanátky:
200 g eidamu
| 2 vejce
| 200 ml smetany /mléka/
| 2 stroužky česneku
| chilli
| 1 lžička sladké papriky
| 2 lžíce petrželky
| 100 g kapie
| 150-200 g strouhanky
| sůl
| olej
Postup přípravy receptu Holandské sýrové karbanátky:
K nastrouhanému eidamu přidejte vejce, smetanu /mléko/, utřený česnek, chilli, papriku a petrželku. kapii nakrájenou na drobno předejte do směsi. Promíchejte a zahustěte strouhankou, aby hmota byla vláčná. Utvořte karbanátky a upečte na oleji. Podávejte s bramborovou kaší a salátem.
Fotky receptu Holandské sýrové karbanátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!