Použité suroviny receptu Houbové ragú s hořčicovou omáčkou:
500 g čerstvých hub
| 2 ks cibule
| 200 g rajčat
| 2 lžíce másla
| 250 ml smetany ke šlehání
| 2 lžičky plnotučné hořčice
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Houbové ragú s hořčicovou omáčkou:
Na másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené houby a dusíme asi 5 minut. Přidáme nakrájená rajčata a krátce podusíme. Osolíme a opepříme. Vypečenou šťávu slijeme a vmícháme do ní smetanu a hořčici. Omáčku za stáleho míchání povaříme a nakonec do ní vmícháme dušené houby.
Fotky receptu Houbové ragú s hořčicovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!