Použité suroviny receptu Houbové rizoto s jáhlami:
250 g žampionů
| 1 cibule
| 1 lžíce Rama Creme Bonjour máslová pochoutka
| 100 g zmrazeného hrášku
| 1 lžíce kari koření
| 120 g jáhel
| 1-2 stroužky česneku
| 2 lžíce vývaru z Knorr Zeleninový bujón
| 4 lžíce Rama Cremefine na vaření
| 2 lžíce najemno nasekané petržele
Postup přípravy receptu Houbové rizoto s jáhlami:
Žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Ramu rozpustíme v pánvi a žampiony s cibulí krátce podusíme. Přidáme hrášek a vše posypeme kari. Jáhly opláchneme horkou vodou a přidáme k houbám. K tomu vylisujeme česnek a vše ochutíme Knorr Zeleninovým vývarem. Přilijeme půl litru vody a rizoto z jáhel vaříme pod pokličkou 20 až 25 minut, až jáhly změknou. Rizoto z jáhel zjemníme Ramou Cremefine a podáváme posypané petrželí.
Fotky receptu Houbové rizoto s jáhlami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!