Vložil: | Watavala |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Houbové sabdží:
40 dkg brambor
| 40 dkg hub (nejlépe se hodí žampiony)
| pórek
| 1 lžíce rajského protlaku
| , garam masála, koriandr, kmín, černé hořčičné semínko, kurkuma, zázvor, chilli, sůl
Postup přípravy receptu Houbové sabdží:
V rozpáleném oleji nejprve osmahneme na mírném ohni nakrájené houby. Ty potom vyndáme a v tomtéž oleji osmahneme černé hořčičné semínko, koriandr a kmín, po chvíli přidáme pórek s troškou vody. Pak vložíme pokrájené syrové brambory. Po 3 minutách přidáme další koření - kurkumu, papriku, chilli, zázvor, garam masálu a karí a již připravené restované houby. Občas mícháme a dle potřeby přidáváme po lžičkách vodu. Houbové sabdží dusíme do změknutí.
Fotky receptu Houbové sabdží:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!