Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbovník

fotka Houbovník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Houbovník:

400 g čerstvých hub  | 2 žemle  | 3 vejce  | 1-2 stroužky česneku  | 1 polévková lžíce másla  | 0,25 ml mléka  |  krupice  |  petrželová nať  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Houbovník:

1) Houby očistíme, nakrájíme na plátky a doměkka podusíme na másle. Potom je jemně osolíme a opepříme.
2) Žemle nakrájíme na kostky a zalijeme mlékem. V míse vymícháme 50 g másla, přidáme žloutky, vymačkané žemle, dušené houby, sekanou petrželovou nať, prolisovaný česnek a podle chuti přisolíme.
3) Nakonec zlehka vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Podle potřeby zahustíme krupicí. Směs dáme do vymazané ohnivzdorné mísy, navrch dáme trošku másla a upečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. Houbovník podáváme s čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Houbovník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbovník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !