Použité suroviny receptu Houbovo-slaninové lívanečky:
8 vajec
| 70 g solamylu
| 300 ml mléka
| 150 g hříbků
| 100 g anglické slaniny vcelku
| 1 cibule
| dle chuti: mletá sladká paprika, pepř, sůl
| dle potřeby: olej na smažení
Postup přípravy receptu Houbovo-slaninové lívanečky:
Metlou rozšleháme vejce, solamyl, mléko a přidáme mletou papriku, sůl a pepř. Slaninu nakrájíme na kostky (poměrně velké), rozškvaříme ji na pánvi, přidáme nadrobno nasekanou cibulku a plátky hříbků. Osmažíme, necháme prochladnout a promícháme s vaječnou směsí. Na oleji usmažíme lívanečky a podáváme teplé.
Fotky receptu Houbovo-slaninové lívanečky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!