Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Houbový perkelt

fotka Houbový perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Houbový perkelt:

600 g hub  | 70 g uzené slaniny  | 1 ks cibule  | 30 g hladké mouky  |  sůl  |  mletá červená paprika  |  masový vývar  | 1 lžička rajského protlaku  | 2,5 dcl kysané smetany  | 2 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy receptu Houbový perkelt:

Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Uzenou slaninu nakrájíme na malé kostičky, osmažíme, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a zpěníme. Potom přidáme nakrájené houby, osmažíme, osolíme, zaprášíme moukou a znova osmažíme. Poprášíme mletou červenou paprikou, podlejeme masovým vývarem, přidáme rajský protlak a dusíme doměkka. Nakonec přidáme kysanou smetanu a podle chuti ochutíme citronovou šťávou.


Fotky receptu Houbový perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbový perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek