Vložil: | Veronika14 |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 5 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Houbový pilaf s lilkem :
1/2 kg rýže
| 200 g čerstvé lesní houby
| 1 lilek
| 4 lžíce olej
| velká cibule
| 1/2 l zeleninový vývar
| sůl
| 1 lžíce čubřice (bulharské koření)
| hrst čerstvá nasekaná saturejka
Postup přípravy receptu Houbový pilaf s lilkem :
Cibuli pokrájíme na větší kousky a osmažíme na oleji. Přidáme houby pokrájené na menší kousky a lilek pokrájený na proužky. Osolíme, okořeníme čubricou a vsypeme rýži. Mícháme dokud se rýže zlehka neosmaží a postupně přiléváme zeleninový vývar, dokud se rýže neuvaří. Do hotového pokrmu vmícháme hrst posekané čerstvé saturejky.
Fotky receptu Houbový pilaf s lilkem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!