4 medailonky svíčkové
| 80 g rucoly
| olivový olej
| drcený pepř
| ocet
| šťáva z limetky
| sůl
| 10 cherry rajčátek
| 50 g sýra Gran Moravia
Postup přípravy receptu Hovězí carpaccio:
Rukolu opláchneme a necháme okapat. Na pracovní desku natáhneme 30 cm potravinářské fólie. Na ni položíme medajlonek masa, zakryjeme druhým kusem fólie a opatrně, hladkou stranou paličky rozklepeme.
Na dno talíře rozdělíme listy rukoly, pokapeme je olivovým olejem s octem. Z masa stáhneme horní fólii a opatrně ho se spodní fólií obrátíme na salát. Fólii poté sloupneme.
Osolíme, opepříme a doplníme opláchnutými překrájenými rajčátky a hoblinkami sýra.
Fotky receptu Hovězí carpaccio:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!