Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 110 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí dušené na houbách:
400 g hovězího masa s kýty
| 40 g tuku
| 60 g cibule
| 100 g čerstvých nebo 30 g sušených hub
| dle chuti: sůl a pepř
| 1 lžička sladké papriky
| 10 g hladké mouky
Postup přípravy receptu Hovězí dušené na houbách:
Omyté hovězí nakrájíme na plátky a trochu naklepeme. Na rozpuštěném tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme plátky a po obou stranách opečeme. Čerstvé houby opereme, rozkrájíme, přidáme k masu, osolíme, posypeme sladkou paprikou, mletým pepřem a přikryté dusíme ve vlastní šťávě. Občas podlijeme horkou vodou. Podušené maso zaprášíme moukou a dodusíme. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Hovězí dušené na houbách:
Fotky vložil: Vlamape,Marci7,alenab,Nandiči,kozaroza