Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.06. 2024
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí játra s cibulí a jablky na másle

fotka Hovězí játra s cibulí a jablky na másle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Hovězí játra s cibulí a jablky na másle:

400 g hovězích jater  | 3 cibule střední  | 4 velká jablka  | 100 g másla  | 1 lžíce cukru  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Hovězí játra s cibulí a jablky na másle:

Na rozpuštěné máslo přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a smažíme. Když změkne, přidáme cukr a vše osmahneme do karamelova. Poté dochutíme solí a pepřem. Jablka rozkrojíme podélně na čtyři díly. Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Na grilovací pánvi opečeme játra ze všech stran, dáme stranou a maso osolíme a opepříme. Poté do pánve dáme lžičku másla a opečeme na něm plátky jablek. Na talíře rozložíme karamelizovanou cibuli, na kterou vrstvíme jablko, játra, dokud nesložíme zpět tvar jablka.


Fotky receptu Hovězí játra s cibulí a jablky na másle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí játra s cibulí a jablky na másle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !