Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí maso s brokolicí a mrkví

fotka Hovězí maso s brokolicí a mrkví
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí maso s brokolicí a mrkví:

300 g hovězí (svíčková či roštěná)  | 300 g brokolice  | 300 g mrkev  | 1 ks menší pórek  | 1 ks cibule  | 2 stroužky česnek  | 200 ml hovězí vývar

Postup přípravy receptu Hovězí maso s brokolicí a mrkví:

Maso nakrájejte na nudličky, osolte, opepřete a nechte krátce rozležet. Ve vroucí vodě spařte krátce na nudličky nakrájenou mrkev a na růžičky rozebranou brokolici. Sceďte a nechte okapat.
Ve větší pánvi rozehřejte olej, vložte do něj maso a za stálého promíchávání ho opékejte ze všech stran 2-3 minuty. Přidejte na měsíčky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, na kousky nakrájený pórek a ještě krátce opékejte. Vmíchejte okapanou zeleninu a prohřejte.
Ve vývaru rozmíchejte škrobovou moučku, nalijte ji do pánve a krátce povařte.
Podávejte s dušenou rýží, rýžovými nudlemi nebo vařenými bramborami.



Fotky receptu Hovězí maso s brokolicí a mrkví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso s brokolicí a mrkví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !