Postup přípravy receptu Hovězí nudličky v marinádě:
Hovězí maso omyjeme, osušíme a ostrým nožem nakrájíme na úzké nudličky. Potom si připravíme marinádu. Dijonskou hořčici smícháme s nadrobno posekanou chilli papričkou, pokud nemáme čerstvou, použijeme sušenou, drceným bílým pepřem a jednou polévkovou lžící olivového oleje. Do marinády nasypeme na nudličky nakrájenou roštěnou, promícháme, osolíme, přidáme worcester a maso v ní necháme alespoň tři hodiny marinovat. Nejlépe je však nechat maso marinovat do druhého dne, aby do sebe marinádu nasáklo. Na pánvi rozpálíme olej a marinované maso na něm zprudka ze všech stran opečeme. Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou mladou cibulku. Vše dohromady mírně orestujeme K orestovanému masu přilijeme zbytek marinády, promícháme, osmahneme a lehce podlijeme masovým vývarem. Pak necháme provařit až do zhoustnutí a podle chuti dosolíme. Hovězí nudličky podáváme s vařenými těstovinami nebo s rýží. Vhodné jsou také brambory. Zdobíme čerstvými bylinkami, jako je tymián, estragon nebo bazalka.