1 kg zadního hovězího masa
| 2 cibule
| 2 stroužky česneku
| olej
| trrochu rozmarýnu
| 100 g rajčatového protlaku
| 1/2 šálku hovězího vývaru z kostky
| 2 lžíce sekané zelené petrželky
| sůl
| tmavý pepř
Postup přípravy receptu Hovězí vařené v troubě:
Maso očistíme. Oloupaný česnek nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli nahrubo nasekáme. V kastrolu rozehřejeme olej, v němž maso s cibulí a česnekem dozlatova opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn, rajčatový protlak, hovězí vývar a petrželku. Přiklopenou nádobu dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi hodinu a půl až je maso měkké. Podáváme nakrájené s vlastní šťávou.
Fotky receptu Hovězí vařené v troubě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!