Použité suroviny receptu Hráškové rizoto s hříbky a liškami:
200 g rýže
| 600 g vývaru z masa
| 30 ml oleje
| 50 ml bílého vína
| 50 g másla
| 50 g šalotky
| 100 g zeleného hrášku
| 20 g parmazánu
| 15 g hříbků
| 15 g lišek
| hráškové klíčky
Postup přípravy receptu Hráškové rizoto s hříbky a liškami:
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme rýži. Krátce opečte, podlijte vínem a nechte vyvařit. Přidejte vývar, podlévejte postupně. Vařte 15-18 min. /al dente/. Před ukončením přidejte hrášek, hříbky dušené na másle. Jídlo zjemněte máslem a zahustěte parmazánem. Zdobte hráškovými klíčky.
Fotky receptu Hráškové rizoto s hříbky a liškami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!