Použité suroviny receptu Hříbky v provensálském kabátku:
400 g hříbků
| 3 vejce
| dle potřeby hladká mouka
| dle chuti bazalka
| dle chuti majoránka
| dle chuti oregáno
| dle chuti tymian
| dle chuti rozmarýn
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Hříbky v provensálském kabátku:
Rozšleháme vejce, osolíme a přidáme tolik mouky, aby nám vzniklo středně husté těstíčko. Strouhanku smícháme s nasekanými bylinkami. Hříbky nakrájíme na silnější plátky, které obalujeme nejprve v těstíčku a poté ve strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova, necháme okapat a podáváme. Příloha-chléb.
Fotky receptu Hříbky v provensálském kabátku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!