Vložil: | admin |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 36 |
|
|
Použité suroviny receptu Humrový koktejl:
200 g krabí maso nebo krevety
| 100 g ananas
| 100 g majonéza
| 200 g šlehačka
| 5 cl bílé víno
| 1/2 ks citron
| cukr, sůl
| na ozdobu:
| hlávkový salát
| 1 ks uvařené vejce
| kaviár
| citron
| kapie
Postup přípravy receptu Humrový koktejl:
Maso z kraba rozdrobíme, vytáhneme kostičky a promícháme s majonézou, bílým vínem, nakrájeným ananasem, citrónovou šťávou, trochou soli a cukru. Nakonec vmícháme šlehačku a vychladíme. Poháry trochu naplníme nakrájeným hlávkovým salátem, doplníme vychlazeným koktejlem, ozdobíme opět hlávkovým salátem, na který klademe kolečko natvrdo vařeného vejce s kapičkou kaviáru a kouskem kapie. Na pohár zavěsíme ouška z citrónu.
Fotky receptu Humrový koktejl:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!