Použité suroviny receptu Indické bramborové kari s kopřivami:
300 g oloupaných brambor, pokrájených na kostky
| 1 lžíce rostlinného oleje
| 1/4 lžičky chilli koření (možno vynechat)
| 1/2 lžičky kurkumy
| # sůl na dochucení
| 1 větší svazek kopřiv
| 1 zelená chilli paprička
| chlebové placky, případně hustý jogurt k podávání
Postup přípravy receptu Indické bramborové kari s kopřivami:
Brambory vložte do osolené vody a na mírném plameni povařte asi dvacet minut. Sceďte a osmahněte na rozehřátém oleji spolu s chilli a kurkumou, solí, nakrájenými kopřivami a nasekanou chilli papričkou. Zastříkněte trochou vody a ještě krátce poduste. Podávejte s chlebovými plackami, případně doplněné jogurtem.
Fotky receptu Indické bramborové kari s kopřivami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!