700 g brambor
| 2 lžičky koření garam másala
| 2 lžičky kurkumy
| 200 ml jogurtu
| 3 bobkové listy
| 80 g másla
| 3 chilli
| 2 lžíce pažitky
| 1 lžíce soli
| trocha cukru
Postup přípravy receptu Indické dušené brambory:
Brambory uvaříme a probodáme vidličkou. Potřeme je pastou z kurkumy, garam másala, soli a jogurty. Na tuku opražíme bobkový list a přidáme nakrájené papričky. Osmahneme dozlatova. Přidáme cukr a mícháme dokud nezačne karamelizovat. Pak vložíme brambory a nasekanou petrželku. Zamícháme a dáme péct asi na 25 minut do trouby. Podáváme horké.
Fotky receptu Indické dušené brambory:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!