Postup přípravy receptu Indický nudlový salát s kuřecími prsíčky:
1. těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody podle návodu. Potom je scedíme a necháme okapat. Aby se nelepili dáme do nich jednu lžičku oleje a necháme vychladnout.
2. Kuřecí maso pečlivě opláchnem, osušíme ubrouskem a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje a máslo. Na tuku maso za častého obracení opečeme maso ze všech stran do zlatova a ještě v pánvi osolíme a opepříme. Přidáme sezam a pečeme dál, dokud lehce nezhnědnou. Kuřecí maso pak opatrně narovnáme na dvojitou vrstvu papírového ubrousku a necháme do něj vsáknout přebytečnej tuk.
3. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata umyjeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme stopek. Celerový řepík očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Nakládanou zeleninu a cizrnu scedíme a necháme okapat.
4. Jogurt smícháme s jablečným octem, zázvorem, římským kmínem a kurkumou. Zašleháme zbylý olej, podle chuti osolíme a opepříme. poté ve velké míce promícháme těstoviny, cibuli, rajčata, celer, nakládanou zeleninu a cizrnu a vše přelejeme salátovou zálivkou.
5. vychladlými kuřecími nudličkami salát poklademe. Snitky koriandru omyjeme, otrháme z nich lístky a najemno je posekáme. citron omyjeme horkou vodou, osušíme a nakrájíme na dílky. rozdělíme na talíře a můžeme ozdobyt citronem.