Použité suroviny receptu Indický salát z mrkve a ryby :
125 g rybího filé
| 1 lžička oleje
| 150 g mrkve
| 1 stroužek česneku
| 1 lžička chilli omáčky
| 10 g nakládaných bambusových výhonků
| 75 g výhonků mungo
| 1 lžička sojové omáčky
Postup přípravy receptu Indický salát z mrkve a ryby :
Rybu opečeme na rozehřátém oleji asi 3-4 minuty. Pak je vyndáme a uchováme v teple. Mrkev oškrábeme a nastrouháme na širší proužky a vložíme do výpeku. Přidáme k ní ostatní suroviny - bambusové výhonky, nasekaný česnek, výhonky mungo, chilli i sojovou omáčku. Pod chvilku přidáme znovu rybu. Zahřejeme a hned podáváme.
Fotky receptu Indický salát z mrkve a ryby :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!