Použité suroviny receptu Italská houbová omáčka v minutkách:
200 g hub
| 1 cibule
| 1 stroužek česneku
| petrželka
| 50 g másla
| 50 g hladké mouky
| 100 ml bílého vína
| 100 ml hovězího vývaru
| sůl
| mletý pepř
| bazalka
| oregano
Postup přípravy receptu Italská houbová omáčka v minutkách:
Na másle zpěníme velmi jemně nasekanou cibulku, česnek a petrželku. Vmícháme mouku, krátce podusíme, zalijeme vínem a vývarem. Přidáme sůl, koření a drobně pokrájené houby. Zvolna vaříme, dokud se objem omáčky neodpaří na polovinu. Podáváme ke všem minutkovým masům.
Fotky receptu Italská houbová omáčka v minutkách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!