Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Italské vařené hovězí maso v celerové omáčce

fotka Italské vařené hovězí maso v celerové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Italské vařené hovězí maso v celerové omáčce:

300 g vařeného hovězího masa  | 2 celery  | 40 g slaniny  | půl stroužku česneku  | 1 cibule  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | dle chuti: sůl a mletý pepř  | dle potřeby: vývar

Postup přípravy receptu Italské vařené hovězí maso v celerové omáčce:

Očištěný celer nakrájíme na kostičky a krátce povaříme. Na pánvi osmahneme jemně sekanou slaninu s česnekem a cibulí, přidáme troškou vody rozředěný rajčatový protlak, vařený celer, osolíme a opepříme. Vložíme na plátky nakrájené hovězí maso, několik minut povaříme a hotové upravíme na mísu.



Fotky receptu Italské vařené hovězí maso v celerové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italské vařené hovězí maso v celerové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !