120 g rýže
| 100 g pórku
| 300 g mrkve
| 100 g hrášku
| 1 stroužek česneku
| 1 cibule
| 1 lžíce petržele a bazalky
| 1,5 lžíce másla
| 2 lžíce Rama Cremefine zakysaná smetana
Postup přípravy receptu Italský rýžový hrnec:
Na másle opečeme na kostky nakrájenou cibuli, utřený stroužek česneku, na kolečka nakrájený pórek, mrkev, hrášek. Podusíme v 600 ml vody. Dochutíme zeleninovým kořením. Vedle si uvaříme rýži, přidáme k ní nasekanou petržel a bazalku. Vše promícháme, přidáme Rama Cremefine zakysanou smetanu a krátce zapečeme.
Fotky receptu Italský rýžový hrnec:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!