Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Iževský salát

fotka Iževský salát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Iževský salát :

250 g vařené slepice či králíka  | 1 salátová okurka  | 2 vejce natrvrdo uvařená,  | 4 vařené brambory  | 1 hlávkový salát  | 100 g majonézy  | 100 ml kysané smetany  | 100 g mléčně kvašených hub  | 2 rajčata  | 2 lžíce hrášku  |  cibulová nať nebo pažitka  |  sůl  |  pepř  |  sójová omáčka

Postup přípravy receptu Iževský salát :

Maso nakrájíme na kousy, vařené brambory, houby (předem důkladně propláchnuté), okurku, vejce, cibulovou nať a hlávkový salát nakrájíme nadrobno, vše smícháme s masem, opepříme, přidáme majonézu, kysanou smetanu, popř. sojovou omáčku. Hotové ozdobíme plátky rajčat a zeleným hráškem.


Fotky receptu Iževský salát :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Iževský salát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !