200 g ještě nevařených BIO jáhel
| 250 g kokosu
| 100 g hrozinek
| 100 g mandlí
| 4-6 lžic sušeného nápoje zajíc - rýžového
| 10 lžic rýžového BIO sirupu
| 3/4 litru vody nebo moštu
| dle chuti: karob nebo kakao
Postup přípravy receptu Jahelné kuličky:
Jáhly s rozinkami a špetkou soli uvedeme do varu, poté stáhneme oheň a ještě vařime cca 15 minut. Do vychladlých jáhel přidáme nasekané mandle, kokos, sirup a sušený nápoj. Konzistence musí být tužší hmota.
Obalujeme v kokosu. Já ještě dala do druhé poloviny těsta kakao nebo může být i karob, pak máme kuličky o dvou barvách.
Fotky receptu Jahelné kuličky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!