Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodové pyré se smaženým hermelínem

fotka Jahodové pyré se smaženým hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Jahodové pyré se smaženým hermelínem:

1kg jahod  | 200g želírovacího cukru  | 2 vejce  | 70g mouky  | 100g mléka  | 1 špetka soli  |  olej  | 4 hermelíny

Postup přípravy receptu Jahodové pyré se smaženým hermelínem:

Jahody omyjeme, osušíme a odstraníme stopky. 500g jahod rozmixujeme a prolisujeme přes jemné síto. Smícháme se želírovacím cukrem a necháme prosladit.

Zbylých 500g jahod nakrájíme na malé kousky a vmícháme do jahodového pyré. Dáme nejméně na 2 hodiny do chladu.

Vejce, mouku, mléko a sůl umícháme do těstíčka a necháme asi 20 minut odpočinout.

Olej rozpálíme ve vysokém hrnci nebo ve fritéze. Hermelíny obalíme v těstíčku a asi 4 minuty smažíme dozlatova. Poté je vyjmeme děravou sběračkou a přebytečný tuk necháme vsáknout do papírového ubrousku. Rozdělíme je na talíře s jahodovým pyré a ozdobíme meduňkou.




Fotky receptu Jahodové pyré se smaženým hermelínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové pyré se smaženým hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !