Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní nadívané kuřátko

fotka Jarní nadívané kuřátko
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jarní nadívané kuřátko:

1 kuře  | 5 rohlíků  | 200 g anglické slaniny  |  mléko podle potřeby  | 2 vejce  |  máslo  |  mladé kopřivy nakrájené nadrobno

Postup přípravy receptu Jarní nadívané kuřátko:

Kuřátko omyjeme a necháme trošku oschnout. Aby nám neklouzalo z rukou až ho budeme plnit.Do mísy dáme nadrobno nakrájené rohlíky, zalijeme mlékem a /já to dělám rukama/ pořádně prohněteme. Mělo by být asi jako na bramborák. Přidám vejce, sůl, pepř, slaninu, mladé kopřivy a znova zamícháme. Vznikne těstíčko, kterým plníme kuřátko, zaděláme párátkem, osolíme a dáme dozlatova upéct. Moje rodina má nádivku tak ráda, že jsem musela přijít na to, jak ji mít více. Takže dám kuřátko upéct, asi tak na polovinu, nádivku zdvojnásobím, dám na pekáč rozehřáté máslo, a rozetřu nádivku, nahoru nakladu rozporcované kuře a dám dopéci do trouby. Podávám s brambory, posypané petrželkou.


Fotky receptu Jarní nadívané kuřátko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jarní nadívané kuřátko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !