Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.06. 2024
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní nákyp

fotka Jarní nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Jarní nákyp:

20 g másla  | 500 g brambor  | 400 g mrkve  | 250 g jarní cibulky  | 2 kostky zeleninového bujónu  |  bazalka  |  tymián  | 4 lžíce vody  |  20 g másla  | 3 vejce  | 3 lžíce zakysané smetany  | 100 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Jarní nákyp:

Nákypovou formu vymažeme máslem.
Brambory a mrkev oloupeme a nakrájíme na kolečka. Jarní cibulky očistíme, omyjeme, nakrájíme také na kolečka a
vše navrstvíme na sebe do formy.
Navrch rozdrobíme Zeleninový bujón, bazalka a tymián. Přidáme vodu a povrch poklademe vločkami másla. Nákyp přiklopíme a pečeme v troubě při teplotě 200°C cca 40 minut.
Vejce smícháme se zakysanou smetanou a MAGGI Bylinkovou kostkou a nákyp touto směsí přelijeme. Posypeme sýrem a pečeme dalších 15 minut.


Fotky receptu Jarní nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jarní nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !