Použité suroviny receptu Jarní pomazánka s ředkvičkami:
100 g bílého jogurtu
| 10 ředkviček
| 1 střední cibule
| 2 vejce natvrdo
| 100 g netučného tvarohu
| sůl
Postup přípravy receptu Jarní pomazánka s ředkvičkami:
Oloupaná vejce nakrájíme na kostičky. Omyté ředkvičky nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli nakrájíme najemno.
Jogurt smícháme s tvarohem a přidáme ostatní suroviny - ředkvičky, cibuli a vejce. Vše pečlivě spojíme a podle chuti dochutíme solí.
Jarní pomazánku se ředkvičkami podáváme s jakýmkoliv pečivem. Pomazánka se hodí jak na jednohubky, tak na svačinku nebo lehkou večeři.
Fotky receptu Jarní pomazánka s ředkvičkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!