Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jatelinka

fotka Jatelinka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jatelinka :

300 g hladké mouky  | 2 ks žloutky  |  vanilkový cukr  | 40 g moučkového cukru  | 200 g másla  | 100 g mletých oříšků  | 50 g celých lískových oříšků na zdobení

Postup přípravy receptu Jatelinka :

Suroviny na těsto rukama zpracujeme a připravíme hladké těsto. Zabalíme ho do potravinářské fólie a necháme ho alespoň hodinu odpočinout. Potom z těsta vyvalujeme malé kuličky (velikost asi malého lískového ořechu), tři vždy spojíme k sobě a doprostřed dáme jeden lískový oříšek špičkou nahoru. V nouzi lze použít k ozdobení i kousek vlašského ořechu nebo rozinku. Pečeme v troubě vyhřáté na 220 stupňů.


Fotky receptu Jatelinka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jatelinka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles