Máslo, cukr, vanilkový cukr a špetku soli ušleháme do pěny. Žloutek utřeme s kávou, kakaem a rumem a také zamícháme až do pěny. Kypřící prášek smísíme s moukou. Potom spojíme všechny polotovary dohromady a vypracujeme hladké těsto. Zabalíme ho do fólie a necháme ho zhruba hodinu v chladu odpočinout. Z těsta vyválíme plát silný asi 5 mm. Oválnou formičkou s vlnitým okrajem vypichujeme tvar šišky. Klademe je na plech pokrytý pečícím papírem a špičkou nože vytvoříme na každé kousku vykrojeného těsta několik šupin jako na šišce. Pečeme asi 18 minut v troubě předehřáté na 180 stupňů. Hotové jedlové šišky dáme vychladnout a potom lehce pocukrujeme.
Fotky receptu Jedlové šišky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!