Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.06. 2024
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehla se skopovým masem, broskvemi a slaninou

fotka Jehla se skopovým masem, broskvemi a slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 126

Použité suroviny receptu Jehla se skopovým masem, broskvemi a slaninou:

500 g skopového masa z kýty  | 2 ks broskví  | 100 g angl. slaniny  | 1 špetka kari, soli  | 1 ks olej

Postup přípravy receptu Jehla se skopovým masem, broskvemi a slaninou:

Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, okořeníme a střídavě napichujeme na jehlu se slaninou a kousky broskví. Ze všech stran opečeme na oleji, jako příloha je dobrá rýže.


Fotky receptu Jehla se skopovým masem, broskvemi a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehla se skopovým masem, broskvemi a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles