Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jemná drůbeží pomazánka:
200 g pečeného drůbežího masa
| 100 g másla
| sůl
| 1-2 lžíce petrželky
| ozdoba
| pomeranč
| vejce
| sladkokyselá okurka
| drůbeží šunka
Postup přípravy receptu Jemná drůbeží pomazánka:
Drůbeží maso umeleme najemno a našleháme se změklým máslem. Pomazánku smícháme s jemně nasekanou petrželkou a podle chuti osolíme.
Jemnou drůbeží pomazánku podáváme na čerstvém bílém pečivu a zdobíme kolečkem uvařeného vajíčka nebo vějířkem sladkokyselé okurky. Ke zdobení chlebíčků s jemnou drůbeží pomazánkou můžeme použít i plátek pomeranče nebo na nudličky nakrájenou šunku.
Fotky receptu Jemná drůbeží pomazánka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!