Použité suroviny receptu Jemná fazolová pomazánka:
250 g sterilovaných červených fazolí ve slaném nálevu
| 4 lžíce olivového oleje
| 2 lžíce nasekaných vlašských ořechů
| 2 stroužky česneku
| snítka zelené petrželky
| mletý pepř
| sůl
| vlašské ořechy a petrželka na ozdobení
Postup přípravy receptu Jemná fazolová pomazánka:
Fazole propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Pak je rozmixujeme a důkladně promícháme s olivovým olejem. Směs dochutíme solí, pepřem, rozdrceným česnekem a najemno nasekanou petrželkou. Na závěr přidáme nasekané ořechy a promícháme. Krajíce s pomazánkou podáváme ozdobené vlašskými ořechy a petrželkou.
Fotky receptu Jemná fazolová pomazánka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!