Použité suroviny receptu Jemná zelenina s rozmarýnem:
50 g Rama Culinesse
| 100 g květáku
| 100 g hrášku
| 100 g mrkve
| 100 g sterilovaných žlutých fazolek
| dle chuti: čerstvý rozmarýn
| dle chuti: sůl a mletý bílý pepř
Postup přípravy receptu Jemná zelenina s rozmarýnem:
Květák rozebereme na malé růžičky. Mrkev očistíme a nakrájíme vroubkovým nožem na kolečka. Do hrnce se sítkem, který je určený na vaření v páře, dáme zeleninu a uvaříme. Zelenina by neměla být rozvařená, ale polotuhé konzistence. Na pánvi rozehřejeme Ramu Culinesse a přidáme zeleninu, kterou krátce orestujeme a ochutíme solí a pepřem. Dáme na mísu a posypeme čerstvým rozmarýnem. Podáváme jako teplý předkrm s tmavým chlebem.
Fotky receptu Jemná zelenina s rozmarýnem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!