Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jemné tvarohové knedlíčky se sýrem

fotka Jemné tvarohové knedlíčky se sýrem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jemné tvarohové knedlíčky se sýrem:

50 g másla  | 5 lžic strouhanky  | 500 g tvarohu  | 100 g eidamu  | 150 g hrubé mouky  | 2 žloutky  | na obalení  | 100 g nivy  |  sůl

Postup přípravy receptu Jemné tvarohové knedlíčky se sýrem:

Sýr eidam nastrouháme na jemném struhadle. Sýr niva nastrouháme nahrubo.

Změklé máslo utřeme se solí a žloutky do pěny. Vmícháme tvaroh, mouku, strouhanku a nastrouhaný eidam. Těsto dobře propracujeme a necháme asi 20 minut odležet.

Pomocí polévkové lžíce tvarujeme knedlíčky, které vaříme v osolené vodě. Hotové knedlíčky vyjmeme, propíchneme vidličkou a horké obalíme v nastrouhaném sýru niva.

Knedlíčky rozdělíme na porce a podle chuti můžeme pokapat rozpuštěným máslem a dochutit kečupem. Podáváme s čerstvou zeleninou.

Tvarohové knedlíčky můžeme podávat samostatně, nebo i jako přílohu k masům s omáčkami.


Fotky receptu Jemné tvarohové knedlíčky se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemné tvarohové knedlíčky se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !